Varastopäällikkö
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

PowerFactory Nordic Oy Ab on vuonna 1964 perustettu varaosiin ja tarvikkeisiin erikoistunut tukkuliike. Yli 50 vuoden ajan olemme palvelleet asiakkaitamme ja kehittäneet valikoimaamme. Tänä päivänä olemme Suomen johtava polkupyörä-, moottoripyörä-, mopo-, scootteri-, pienkone- ja venevaraosatukku.

Etsimme nyt sinua

VARASTOPÄÄLLIKKÖ

Vastaat varastotoimintojen päivittäisestä sujuvuudesta, varastojärjestyksen ylläpidosta, inventaariosta ja varaston tuotesijoittelusta yhdessä osaavan tiimisi kanssa.
Varastotiimin organisointi ja johtaminen on oleellinen osa työtäsi samoin kuin varastotoimintoihin liittyvien materiaalien hankinta sekä yhteistyö toimittajien kanssa. Varaston työturvallisuuteen kiinnität erityistä huomiota. Olet tiiviissä yhteistyössä yrityksen muiden osastojen kanssa ja kuulut johtoryhmään.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja olet toiminut logistiikka-alalla esimiehenä. Toimintaotteeltasi olet työhön tarttuva ja palvelualtis. Hallitset hyvin nykyaikaiset tietojärjestelmät, englannin kielen taito on tarpeellinen tässä tehtävässä. Toiminnanohjausjärjestelmän uusiminen on yrityksessä meneillään, wms tai/tai DL Software osaaminen katsotaan eduksi.

Sinulla on taito motivoida tiimiäsi ja saat sen puhaltamaan yhteen hiileen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, viestintäsi organisaatiossa on selkeää ja johdonmukaista. Haluat kehittää varaston toimintaa edelleen. Työ on ajoittain nopeatempoista ja tilanteet voivat vaatia nopeitakin päätöksiä. Kykenet organisoimaan toimintaa paineisissakin tilanteissa.

Me tarjoamme sinulle position, jossa mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Pääset työskentelemään hyvän tiimin kanssa ja valmentamaan heitä parempiin suorituksiin uuden järjestelmän avulla. Olet luonteeltasi positiivinen ja aikaansaava organisoija.

Jos tämä kuulostaa sinun tulevaisuudeltasi, niin lähetä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen 29.11 mennessä osoitteeseen https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat

Lisätiedot tehtävästä Adeccolla Teemu Vuorinen, 0400 610041. Tiistai 24.11 klo 8-11 ja Torstai 26.11 klo 12-16

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401298
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Teemu Vuorinen (teemu.vuorinen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere