Varastopäällikkö
Suomen Helakeskus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Etsimme nyt Seinäjoelle reipasotteista

LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat varastotoimintojen päivittäisestä sujuvuudesta, varastojärjestyksen ylläpidosta, inventaariosta ja varaston tuotesijoittelusta yhdessä osaavan tiimisi kanssa. Puolivalmisteiden ja pussitustoiminnan organisointi ja johtaminen on oleellinen osa työtäsi samoin kuin varastotoimintoihin liittyvien materiaalien hankinta sekä yhteistyö toimittajien sekä yrityksen muiden osastojen kanssa. Varaston työturvallisuuteen kiinnität erityistä huomiota.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja olet toiminut logistiikka-alalla esimiehenä. Toimintaotteeltasi olet työhön tarttuva ja palvelualtis. Työhön osallistuvana esimiehenä trukin ajotaito on eduksesi. Hallitset hyvin nykyaikaiset tietojärjestelmät, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Toiminnanohjausjärjestelmän uusiminen on yrityksessä meneillään.

Sinulla on taito motivoida tiimiäsi ja saat sen puhaltamaan yhteen hiileen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, viestintäsi organisaatiossa on selkeää ja johdonmukaista. Haluat kehittää varaston toimintaa edelleen. Työ on ajoittain nopeatempoista ja tilanteet voivat vaatia nopeitakin päätöksiä. Kykenet organisoimaan toimintaa paineisissakin tilanteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Martti Niemi 040 512 8721, parhaiten tavoitat hänet 17.11. klo 14-16.00 ja 24.11. klo 15-17.00 tai HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.11.2020 osoitteessa www.hrsadvisors.fi

Lisähakusanat: Varastopäällikkö, logistiikkaesimies

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot