(Poistunut julkaisusta)

Varastopäällikkö
NESTE

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että kehittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Etsimme Tuotannon Terminaalit ja Varastot -organisaatioon Kajaanin varastolle

Varastopäällikköä

Ydinosaaminen ja tehtävät

Varastopäällikön vastuualueena ovat Kajaanin ja Rovaniemen varastot. Vastuullasi on turvallinen ja asiakaslähtöinen alueen kokonaisvaltainen johtaminen Terminaalit ja Varastot -organisaation tavoitteiden mukaisesti. Varastopäällikkönä kuulut Varastot -organisaatioon ja toimit aktiivisesti yhteistyössä muiden Nesteen varastojen kanssa.

Tulet toimimaan päivittäisen operatiivisen toiminnan pyörittämisessä, huolto- ja kunnossapitotöiden toteutuksen vastuuhenkilönä, sekä alueen esimiehenä. Olet valmis matkustamaan Kajaanin ja Rovaniemen väliä viikoittain. 

Menestyksen avaimet tehtävään

Varastopäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa turvallisuusosaamista, erinomaisia esimies- ja johtamistaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tulet tekemään yhteistyötä asiakasrajapinnassa ja tuotannon eri matriisien kanssa. 

Työtaustasi voi olla esimerkiksi satama- ja terminaalitoiminnoista tai tuotannon alalta. Edellytämme hyvää teknistä osaamista sekä vankkaa kokemusta vaarallisten aineiden kuljetuksista. 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tekniikan alalta tai vastaavia näyttöjä työelämästä. Edellytämme myös näkemystä ja kokemusta kemian ja/tai prosessiteollisuudesta sekä näihin liittyvistä riskeistä ja turvallisuuskäytännöistä.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen sekä haastavan työn, jossa pääset tekemään yhteistyötä monien eri osapuolten kanssa. Lisäksi tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa ja organisaation osaamista sekä ympäröivää toimintaa.

Tarjoamme myös kaikille uusille nesteläisille laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa terminaalipäällikkö Antti Holopainen to 25.6. klo 10-12 tai pe 26.6. klo 10-12, puh. 050 458 1692 tai sähköpostitse antti.holopainen@neste.com. 

Hakuaika päättyy 10.7.2020. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4 400. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.