(Poistunut julkaisusta)

Varastopäällikkö
Tools Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme asiakkaallemme Tools Finland Oy:n keskusvarastolle Kotkaan Varastopäällikköä.

TOOLS on Pohjoismaiden johtava teollisuustarvikkeiden ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa teollisuusyrityksiä tehostamaan kunnossapito-, korjaus- ja käyttöprosesseja (MRO) yksinkertaistamalla ostoprosesseja ja materiaalihallintoa. TOOLSin toiminta-ajatus rakentuu tunnettujen toimittajien tuotteisiin ja niiden hyvään paikalliseen saatavuuteen, tehokkaaseen palvelutarjontaan sekä ylivoimaiseen logistiikan ja tietojenhallinnan tuntemukseen. Yrityksellä on noin 200 toimipistettä ja lähes 1600 työntekijää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. TOOLSin tavoitteena on olla ensisijainen vaihtoehto MRO-toimittajana. TOOLS on osa Momentum Group konsernia, joka on noteerattu NASDAQ OMX Tukholmassa.

Varastopäällikkönä vastaat Tools Finlandin keskusvaraston toiminnoista sekä sisä- ja ulkologistiikasta Suomen osalta, logistiikkasopimuksista sekä suhteista logistiikkakumppaneihin.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva koulutus esim. logistiikan insinööri ja vähintään muutaman vuoden kokemus vaativista työnjohdollisista tehtävistä logistiikassa. Toivomme sinulta kykyä analyyttiseen ja määrätietoiseen asioiden johtamiseen sekä kehittämiseen. Sinulla on taitoa motivoida henkilöstöä yltämään parhaaseensa sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Työskentelet tuloshakuisesti ja sinulla on käsitys liiketoiminnan avainluvuista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia vakavaraisessa pörssiyhtiössä, monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä, missä sinulla on mahdollisuus kehittää toimintamalleja sekä kehittyä itse ammatillisesti.

Tehtävään valittava henkilö aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Laitathan hakemuksesi siis mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Pasi Nurminen p. 040 550 3932 arkisin klo 8-16.