(Poistunut julkaisusta)

Varastopäällikkö - Espoo
K-Rauta Merituuli / Rauta-Lappalainen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020
K-Rauta Merituuli tarjoaa rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteet ja palvelut asiantuntevalla asiakaspalvelulla. K-Rauta Merituuli on Suomen ja samalla koko Euroopan suurin K-rauta, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli yli 42M euroa, ja joka työllistää yli 110 rautakaupan ja asiakaspalvelun ammattilaista.
Etsimme nyt VARASTOPÄÄLLIKKÖÄ Suomen suurimpaan K-Rauta myymälään K-Rauta Merituuleen. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Varastopäällikkönä

vastaat K-Rauta Merituulen myymälän varaston toiminnasta kokonaisuudessaan. Varastopäällikkönä tehtäviisi kuuluvat päivittäisen toiminnan organisoinnin mukana mm. ajojärjestelyt ja näiden myötä yli 20000 vuosittaisen lähtevän korkealaatuisen kuljetuksen järjestelyt. Toimit työssäsi myös varaston reilun 20 henkisen varastotiimisi esimiehenä ja raportoit tehtävistäsi suoraan kauppiaalle. 

Odotamme sinulta

positiivista innokkuutta ja aikaansaavaa asennetta Varastopäällikön työtehtäviä kohtaan. Odotamme sinun omaavan jo vahvan taustan varaston eri osa-alueiden työnjohdollisista tehtävistä ja kuljetusjärjestelyistä sekä tietenkin esimiestyöskentelystä. Vahvan varastokokemuksen ohella eduksesi katsotaan myös tehtävää tukeva koulutus, mutta ennen kaikkea tässä tehtävässä tarvitset rennon asenteen, sopivasti jämäkkyyttä, hyvän paineensietokyvyn ja erinomaiset organisointitaidot, joilla viet läpi useasti hektiset ja monipuolisen antoisat, runsaasti eri asioita ja tekemistä sisältävät työpäiväsi.   

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

vastuullisen, innostavan ja osaamistasi kehittävän toimenkuvan, jossa pääset oman työsi kautta vaikuttamaan Suomen menestyneimmän K-Raudan kasvuun jatkossakin. Työssäsi tukenasi toimivat dynaaminen hallinto ja positiiviset, reippaat ja aikaansaavat kollegasi varaston ja myymälän puolella. Kilpailukykyisen palkkauksen ohella asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin hyvät oman talon ostoedut, mahdollisuuden edulliseen työpaikkaruokailuun, sekä tietenkin edustavan ja modernin työpaikan hyvällä sijainnilla Espoon Suomenojan kauppakeskus Merituulessa. Työaikasi sijoittuvat joustavasti arkisin pääasiassa klo 6-15 välille.

Olisiko tämä työ sinua varten?

Jos vastaat kyllä, niin jätä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään 31.5.2020 osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja etenemme haastatteluissa jo haun aikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Palvelupäällikkö Anssi Säkö p. 030 6090 502 / anssi.sako@eilakaisla.fi