(Poistunut julkaisusta)

Varastopäällikkö - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018
Orient Occident on vuonna 1919 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys. Palvelemme suunnittelijoita, päätöksentekijöitä, jälleenmyyjiä, urakoitsijoita ja valmistajia korkealaatuisten lattianpäällysteiden ja sisustustekstiilien tarpeissa. Liikevaihtomme on 13 miljoonaa euroa, ja meitä on noin 40 ammattilaista. Kuulumme kansainväliseen Homedecor International -verkostoon ja olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -vastuullisuusaloitteeseen. Lue lisää verkkosivuiltamme www.orientoccident.fi.
Haemme asiakkaallemme energistä ja esimieskokemuksen omaavaa varastopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Espoon Kivenlahteen. 

Työtehtäviisi varastopäällikkönä kuuluvat mm.

• päivittäinen työnjohto 
• henkilöstöresurssien määrittely ja kohdentaminen sekä tilapäisresurssien hankinta • kuljetussopimusten neuvottelu ja asiakashinnoittelu
• erikoiskuljetukset ja -toimitukset • muut varaston hallinnolliset työt Varastopäällikön tehtäviin kuuluu myös turvallisuuspäällikön rooli yrityksessä ja työturvallisuudesta vastaaminen. Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta logistiikka-alalta esimerkiksi tiiminvetäjän tai varastopäällikön tehtävistä. Olet työskentelytavoiltasi asiakaslähtöinen, esimiehenä kuunteleva ja toimeen tarttuva. Pitkäjänteinen työskentelytapa on sinulle ominaista. Omaat kyvyn kehittää yhdessä toimintaa ja olet valmis itse myös tarttumaan arjen tehtäviin yhdessä tiiminjäsentesi kanssa. 
Orient Occident tarjoaa sinulle hyvän ja mielenkiintoisen työtehtävän, mukavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan, puh. 030 6090 513. Parhaiten tavoitat Jaanan torstaina 15.11. klo 9-10 ja keskiviikkona 21.11. klo 14-15. Olisitko sinä Orient Occidentin uusi varastopäällikkö? Jos kiinnostuit tehtävästä ja koet sen omaksesi, niin jätä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 23.11.2018 mennessä osoitteeseen kaislanet.eilakaisla.fi. Hakemuksia käymme läpi koko hakuprosessin ajan.