(Poistunut julkaisusta)

Varastopäällikkö, Dahl Suomi Oy
Dahl Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Dahl Suomi Oy:n Kuopion tulosyksikkö etsii joukkoonsa vastuullista varastopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Sopisitko joukkoomme?

Nykyisen henkilön siirtyessä organisaatiossa uusiin haasteisiin, etsimme Kuopioon seuraajaa varastopäällikön tehtävään.

Varastopäällikkönä vastaat varaston operatiivisen toiminnan johtamisesta sekä päivittäisestä esimiestyöstä. Huolehdit, että työt hoituvat laadukkaasti ja turvallisesti, hoidat hallinnolliset työt ja yhteydenpidon sidosryhmiin mallikkaasti. Arvostamme kaupallista näkemystäsi asioiden hoidossa.

Kuopion yksikkömme varastopäällikkönä sinulla on myös alueellista vastuuta (Iisalmi-Kuopio-Varkaus-Joensuu) varastotoimintojen sekä logistiikan kehittämisestä Itä-Suomen alueella sekä alueiden yksiköissä. Tehtävässä edellytetään jonkin verran matkustusvalmiutta ja omaa auton käyttömahdollisuutta.

Tunnet päivittäiset varastoprosessit. Olet käytännöllinen ja reippaasti asioihin tarttuva. Esimiehenä hyvät vuorovaikutustaidot omaava, napakka organisaattori, joka sietää hyvin painetta. Suhtaudut myönteisesti uudistuksiin ja viet niitä tehokkaasti eteenpäin. Sinulla on mielellään tehtävää tukeva koulutus ja riittävästi käytännön työkokemusta.

Tarjoamme sinulle ison vakavaraisen konsernin edut ja mahdollisuudet. Etujamme ovat mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, puhelinetu, sekä kattava työterveyshuolto. Pääset halutessasi meillä myös osaksi konsernin osakesäästöohjelmaa

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Dahlilla aluepäällikkö Jukka Raatikainen arkisin 17.7 saakka p. 050 3455 100. Työn aloitus heti / sopimuksen mukaan.

Barona toimii tämän haun osalta rekrytointikumppanina, valittu henkilö solmii työsuhteen Dahl Suomi Oy:n kanssa. Hae tehtävää 17.7 mennessä täyttämällä Baronan sähköinen hakuprofiili