(Poistunut julkaisusta)

Varastoon yövuoroon tiiminvetäjä
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Oletko kiinnostunut tiimivetäjän mielenkiitoisista tehtävistä varastossa? Haluatko työskennellä yövuorossa ja päästä tekemään töitä hyvässä työporukassa?

Haemme energiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme luotettavaa ja tuloshakuista tiiminvetäjää Mäntsälään vastaamaan yövuorossa tapahtuvista lähettämötehtävistä. Tiiminvetäjän vastuualueeseen kuuluu esimiesvastuu yövuoron työntekijöistä (4-6 henkilöä) sekä koko yövuoron operatiivisen toiminnan varmistamisesta ja sen jatkuvasta kehittämisestä. Työajat ovat klo 22.00-06.00 siten että työviikko alkaa aina sunnuntai-iltana klo 22.00 ja päättyy perjantaiaamuna klo 6.00. Tehtävä on vakituinen ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakijoilta edellytämme aiempaa kokemusta esimiestyöstä sekä varastotehtävistä. Erityisesti lähettämötausta katsotaan hakijalle merkittäväksi eduksi. Työ vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja asiakaslähtöistä asennetta. Toisinaan työ saattaa myös vaatia nopeaa päätöksentekokykyä ja tapauskohtaista reagointia haastaviinkin tilanteisiin liittyen, jolloin asiantuntemus työtehtäviä kohtaan ja sosiaalinen kyvykkyys korostuvat entisestään.

Tarjoamamme työhön osallistuvan tiiminvetäjän paikka on monipuolinen, haastava ja oiva mahdollisuus sopivalle henkilölle näyttää osaamistaan ja kasvaa osaksi Barona Logistiikan mahtavaa esimiestiimiä. Jos olet motivoitunut, haluat kehittää ja ohjata toimintaa, etkä pelkää itse näyttää esimerkkiä omalla tekemiselläsi, jätä rohkeasti hakemuksesi meille!