(Poistunut julkaisusta)

Varastonosturin käyttötaitoinen varastotyöntekijä Lahteen
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Oletko kiinnostunut tiimityöskentelystä? Haemme nyt osaksi asiakasyrityksemme Lahden Kestobetonin varastonhallintatiimiä reipasta ja ahkeraa varastotyöntekijää.

Yritysesittely

Lahden Kestobetoni Oy on perustettu vuonna 1995. Sen kotipaikka on Lahti ja toimiala betonituotteiden valmistu rakennusalan teollisuuten. Kestobetonin vankka ammattitaito, uudenaikaiset koneet ja tuotantolaitoksen koko takaavat luotettavan ja valvotun laadun sekä antavat resurssit suurtenkin sarjojen tuotantoon. Tuotteisiin kuuluu mm. julkisivut, väestönsuojat, teräsbetonipilarit ja -palkit, puhelin- ja kaukolämpökaivot, sekä puistomuuntamot. Lahden kestobetonin keskeinen sijainti Lahdessa takaa joustavan palvelun koko Etelä-Suomessa.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana varastohallintatiimiä asiakasyrityksemme Lahden kestobetonin varastohallinnossa. Työtehtävä pitää sisällään varastohallintoa, elementtilastausta, viimeistelyä ja autojen lastausta. Tehtävässä käytetään varastonosturia, josta toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta. Työskentelyajat sijoittuvat kahteen vuoreen, klo 4-12 aamulla ja klo 12-20 iltapäivällä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työntekijä työllistyy alkuun Uniflexin palvelukseen.

Hakijan profiili

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Asenteesi on positiivinen, ja olet valmis tarttumaan eteen tuleviin haasteisiin. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, ja organisointikykyä. Kykenet työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Mahdollisissa kysymyksissä, ota meihin yhteyttä arkisin klo 9-15 puh. 040 689 3200.