Varastonhoitaja
ABB Oy Marine and Ports

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2021

Etsimme varastonhoitajaa kansainväliselle ja arvostetulle asiakkaallemme ABB Marine & Ports -yksikköön Helsingin Vuosaareen pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään tilanteen mukaan päivävuorossa, mutta odotamme 2-vuorovalmiutta.

Työtehtäviisi kuuluu tuotannon, projektien, takuutoimitusten ja muiden toimituskokonaisuuksien kerääminen tilauslistojen mukaisesti. Työ sisältää myös tuotepuutteiden/valmistumisen aktiivisen raportoinnin ostolle ja toimeksiantajille, ja pakkausmittojen ja painojen toimittaminen logistiikkakoordinaattoreille.

Työnkuvaan kuuluu olennaisesti siltanosturilla työskentely isoilla 40tn taakoilla, herkästi vaurioituvien kappaleiden purku ja lastaus. Myös perustrukkitoiminnot, kuten rekkojen lastaus ja purku kuuluvat toimenkuvaan. Merivientipakkausten teko ja erinäiset pakkaustoiminnot ovat arkipäivää. Saapuneiden tilausten käsittely SAP-järjestelmässä sekä toimintojen priorisointi yhdessä varastovastaavan kanssa kuuluvat myös päivittäisiin tehtäviin. Toimit päätoimisen varastovastaavan varahenkilönä tarvittaessa.

Pidät asiakkaat ajan tasalla tilauksiin ja kuljetuksiin liittyvistä asioista ja huolehdit aikatauluista omalta osaltasi.

Toimitukset suuntautuvat pääosin Eurooppaan ja Aasiaan, joten viennin tuntemuksesta on etua. Oman kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan, sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan vaihteleviin kehitysprojekteihin.

Työssä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja analyyttisuutta. Ongelmanratkaisukyky, joustavuus ja kyky toimia tehokkaasti kiiretilanteissa ovat vaatimuksia työssä menestymiselle. Olet yhteistyötaitoinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Toimit tarvittaessa nopeasti ja pystyt tekemään itsenäisesti omaan työhösi liittyviä päätöksiä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle työn kansainvälisessä ja erittäin arvostetussa yrityksessä, joka tarjoaa ammattilaiselle aitoja mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Työskentelet itsenäisessä ja tärkeässä roolissa osana kannustavaa asiantuntijaorganisaatiota, joka tarjoaa tukea työhösi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan tehtävää pikaisesti koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietota tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot