(Poistunut julkaisusta)

Varastonhoitaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille 

varastonhoitajaa Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla. 

Varastotöissä vaaditaan tarkkuutta, itsenäistä ja vastuullista asennetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja kokemusta varastotöistä. Tärkeää on, että ymmärrät varaston kierron, kirjaat varaston tulevat ja lähtevät tavarat, sekä hoidat varaston päivittäiset vastaanotto-, hyllytys-, keräys- ja lähetystyöt. Otat haltuun varaston tulevan ja lähtevän tavaran osalta.

Työ on aluksi määräaikainen (4 kk) Henkilöstöpalvelu Heimon kautta ja sen jälkeen mahdollisuus työllistyä Sisuwoodille vakituiseen työsuhteeseen. Jos kiinnostuit paikasta lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.