(Poistunut julkaisusta)

Varastonhoitaja
Rusta Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme varastonhoitajaa Lohjan uuteen tavarataloon


Avaamme syksyllä uuden Rusta-tavaratalon Lohjalle. Varastonhoitaja vastaa varaston toiminnasta, järjestyksestä ja siisteydestä. Odotamme hakijalta reipasta palveluasennetta ja oma-aloitteisuutta. Työskentely Rusta-tavaratalossa on vauhdikasta, vaihtelevaa ja hauskaa. Kaikki työpäivät ovat erilaisia! Työskentelet erilaisten tehtävien parissa ja kannat vastuusi joka päivä.


Tärkeimmät tehtävät ovat: 

  •     suunnitella viikon tavaravastaanoton 
  •     informoida osastonhoitajia ja muuta henkilökuntaa logistiikkaan ja tilauksiin liittyvissä asioissa 
  •     saada kuorma nopeasti purettua ja tehokkaasti myymälän puolelle
  •     huolehtia siitä, että varasto on aina mahdollisimman tyhjä ja siisti ja noudattaa työturvallisuutta 

Sinulta löytyy trukkikortti. Olet positiivinen tiimipelaaja, jolla on kokemusta kaupan alan töistä. Työtunteja on keskimäärin 30 h/viikko ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä erimittaisissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä kaupan aukioloaikana, mutta pääsääntöisesti työvuorosi ovat aamupainotteisia. Saat perehdytyksen tehtävääsi sekä tuen työllesi. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. 


Arvomme

Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana päivittäisessä työskentelyssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua menettämättä joustavuutta, fokusta tai alkuperäisiä juuriamme.


Hae nyt

Olisiko tämä toimenkuva sinulle sopiva? Jätä hakemuksesi 2.8.2020 mennessä järjestelmään. Myymäläpäällikkö Taija Hirvilahti (taija.hirvilahti@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja paikasta.