(Poistunut julkaisusta)

Varastonhoitaja
LM-Dental

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020
Rekrytoimme nyt LM-Dentalille Paraisille tuotantoon/hankintaosastolle


Varastonhoitajaa


Työssäsi vastaat instrumenttien tuotannossa käytettävän raaka-ainevaraston hallinnasta. Tehtäviisi kuuluvat mm. tavaran vastaanotto ja tarkastus, hyllytys, inventoinnit sekä tavaralähetykset. Vastaat siitä, että varasto on siisti, hyvässä järjestyksessä ja laatuohjeistustemme mukainen. Kuulut neljän hengen tiimiin ja työ on itsenäistä ja vastuullista. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä sekä itsenäistä otetta työhön. Olet avoin uusille asioille ja sinulla on kiinnostusta kehittyä omassa tehtävässäsi. Työasenteesi on aikaansaava ja oma-aloitteinen sekä tulet hyvin juttuun työkavereittesi kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää perus IT-taitoja (esim. Office-ohjelmistot) ja sinulta sujuu kommunikointi myös englanniksi. Toivomme, että sinulle on kertynyt aiempaa kokemusta varastonhoidosta tai kaupan alalta (inventointi, hyllytys, tavaroiden vastaanotto) ja ymmärrät varastonhoidon perusasiat. Ostoihin/hankintoihin liittyvä aiempi kokemus on eduksi. 
Koulutustaustasi voi olla esim. logistiikan tai kaupan alalta, mutta se ei ole ehdoton edellytys.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässä ja yrityksessämme, siistit ja uudet tuotantotilat sekä mukavat työkaverit. Tarjoamme henkilöstöllemme lisäksi monipuolisia työsuhde-etuja. 
Varastonhoitajan tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES:n mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? 
Jos haluat lisätietoja, kysymyksiisi vastaa ostopäällikkö Karin Ketola puh. 040-1908630 torstaina 16.7. klo 10-12 ja toimitusketjupäällikkö Antti Nikkanen puh. 0400-995468 perjantaina 17.7. klo 10-12. 

Odotamme hakemustasi oheisen linkin kautta viimeistään 3.8.2020.