(Poistunut julkaisusta)

Varastonhoitaja
Vehoniemen Laattamyymälä

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Vehoniemen Sora Oy on vuonna 1972 perustettu perheyritys, jonka toimipiste ja myymälä sijaitsee Kangasalla, Pirkanmaalla. Aikaisemmin soraa ja maa-ainesta kuljettanut yritys on tänä päivänä vakiinnuttanut toimintansa laattojen ja muiden kylpyhuonetarvikkeiden maahantuojana ja myyjänä. Laattojen maahantuonti on aloitettu jo vuonna 1992.

Haemme nyt Vehoniemen Laattamyymälälle osaavaa ja tehokasta VARASTONHOITAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Kangasalle.

Toimenkuvaan kuuluu varaston toiminnasta vastaaminen: tuotteiden kerääminen asiakkaille, tuotteiden vastaanottaminen eli kuormien purkaminen trukilla ja kuormien tarkistaminen laskun mukaan määrällisesti, että kaikki tilatut tuotteet ovat saapuneet, tuotteiden järjesteleminen hyllyissä ja varaston yleisestä siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen. Työ on itsenäistä.

Edellytämme sinulta:
- Aiempaa kokemusta varastotyöstä
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Trukin ajotaitoa
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Tarkkuutta ja täsmällisyyttä
- Asiakaspalveluhenkisyyttä


Työ on päivätyö ja työaika pääsääntöisesti klo 10-18. Vehoniemen Laattamyymälä tarjoaa haastavan ja monipuolisen työtehtävän ja arvostaa pitkäaikaisia työhönsä sitoutuvia työntekijöitä.

Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, jätä hakemuksesi paikkaan pian osoitteessa: www.go-on.fi. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaa, HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen, +358 40 018 0952.