(Poistunut julkaisusta)

VARASTONHOITAJA
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Kiinteistöille ja teollisuudelle käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita ratkaisuja suunnitteleva, toteuttava ja huoltoja tekevä yritys etsii tukitoimintojoukkoonsa jämäkkää varastonhoitajaa.

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti varastosta ja sen hoidosta, josta päivittäin lähtee ja minne palautuu erilaisia koneita, laitteita, varaosia, asennustyökaluja, sekä monipuolisia varusteita.

Tavaran varastointi, järjestely, trukinkuljetus, mahdolliset kuljetusjärjestelyt, kierrätys ja varaston tietojärjestelmien käyttö kuuluvat päivittäisiin rutiineihisi

Odotamme, että Sinulla tehtävään sopivaa aikaisempaa kokemusta tai tehtävän hoitoon hyvät valmiudet antava koulutus.

Eduksi katsomme tuntemuksen vaihtelevissa huolto- ja asennustöissä käytettävistä laitteista ja materiaaleista, sekä SAP-järjestelmän tuntemuksen.

Olethan työntekijänä vastuuntuntoinen, vilkkaan tekemisen keskellä viihtyvä tekijä, jolla on asiakaspalvelutaidot kohdillaan.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden tarttua tähän uuteen tehtävään keväällä 2019. Tarkempi aloitusajankohta tarkentuu Tammi-Helmikuun aikana.

Työsuhteesi on alkuun määräaikainen, mutta samalla mahdollisuus lunastaa itsellesi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen