(Poistunut julkaisusta)

Varastonhoitaja
Nordic Gold

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Etsimme Raahen Laivakankaan kaivokselle varastotyöntekijää työskentelemään vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Nordic Gold:lle.

Etsimme osaavaa varastonhoitajaa Laivankankaan kaivoksen varastolle. Tehtäväsi on hoitaa varastoa, ja ylläpitää varastokirjanpitoa, eli kirjata lähtevät ja saapuvat tavarat sekä hoitaa tarvikkeiden tilaukset. Tehtävääsi kuuluu myös varaston sisäinen logistiikka, joten trukin ajamistaito sekä muutaman vuoden kokemus varastotyöskentelystä on tarpeen. Tehtävässä vaaditaan myös teknistä osaamista, esimerkiksi osien tunnistamisen ja luokittelun osaamiseksi. Tehtävässä vaaditaan hyviä tietoteknisiä taitoja, ja jonkin varastonhallintajärjestelmän osaaminen on edellytys. Tässä tehtävässä käytät Visma varastonhallintajärjestelmää, joten sen osaaminen on iso etu. Eduksi katsotaan myös kemikaalikäsittelyn kokemus ja myös niihin liittyvät luvat.

Myös sujuva englannin kielen taito on edellytys tähän tehtävään, koska yrityksen toimistokieli on englanti.

Tämä paikka tarjoaa mainion tilaisuuden päästä kehittämään itseään monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemus pian. Hakemusten käsittely alkaa heti. Käy katsomassa kaivoksen muut avoimet työpaikat osoitteesta barona.fi/laivagoldmine.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä rekrytoijaamme Jaakko Schroderukseen. Emme käsittele sähköpostihakemuksia, joten jätäthän hakemuksen ilmoituksen hakulinkin kautta.

HUOM: Liitäthän hakemukseen englanninkielisen CV:n