(Poistunut julkaisusta)

Varastonhoitaja, TKM TTT Finland Oy, Toijala
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019
Etsimme TKM TTT Finland Oy:lle Akaan Toijalaan

VARASTONHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valitun henkilön työsuhde muodostuu suoraan TKM TTT Finlandille.

Haemme työntekijää monipuoliseen varastotyöntekijän tehtävään. Toivomme aikaisempaa työkokemusta varastoalan tai materiaalinkäsittelyn tehtävistä. Katsomme eduksi myös trukinajotaidon.

Meillä saat hyvän opastuksen tehtäviin ja aito mielenkiinto uuden oppimiseen onkin yksi tärkeimmistä ominaisuuksistasi. Tueksesi saat myös hyvän ja ammattitaitoisen työporukan, jossa on mukava työskennellä.


Edellytämme sinulta

- aktiivista ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan
- intoa oppia ja kouluttautua ammattilaiseksi työn kautta
- huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn
- valmiutta 2-vuorotyöhön


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä. Modernit tuotantotilat ja ammattitaitoiset työkaverit auttavat sinua viihtymään ja kehittymään työssäsi. Tarjoamme myös kannustavan palkkauksen teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko?

Heräsikö kiinnostuksesi ja haluatko tarttua tilaisuuteen? Hae paikkaa sivuillamme www.staffpoint.fi. Täytähän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa!

Lisätietoja tehtävästä: Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi