(Poistunut julkaisusta)

Varaston työnjohtaja, pääkaupunkiseutu
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä – Here to move.

Haemme nyt Helsingin Oulunkylän varastoon työnjohtajaa vastaamaan päivittäisestä tuotannosta. Tehtävässä vastaat prosessien, laatutavoitteiden ja 5S-menetelmän toteutumisesta vastuualueellasi sekä huolehdit yhdessä muiden työnjohtajien kanssa varaston palvelun päivittäisestä onnistumisesta ja yhteistyön toimivuudesta omassa vuorossasi. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja ratkot haasteita sujuvasti myös paineen alla. Varastoalan prosessit ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja sinulla on aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä. Tunnet LEAN-menetelmän ja jatkuvan kehittämisen konseptin. Kokemus IMI ja SAP -varastonhallintajärjestelmistä ja niiden käytöstä katsotaan eduksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. alempi ammattikorkeakoulututkinto logistiikasta tai kaupalliselta alalta) ja pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja ammattitaitoisen tiimin tuen kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Site Manager Marjukka Rantanen, puh. 010 520 4671, ke 17.7. klo 9.30-10.30 ja to 18.7. klo 14.30-15.30.

Hae tehtävää viimeistään 26.7. täyttämällä sähköinen hakemuslomake oheisen linkin kautta.