(Poistunut julkaisusta)

Varaston työnjohtaja Helsinkiin
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme nyt Helsingin Oulunkylän varastoon työnjohtajaa vastaamaan päivittäisestä tuotannosta. Tehtävässä vastaat prosessien, laatutavoitteiden ja 5S-menetelmän toteutumisesta vastuualueellasi sekä huolehdit yhdessä muiden työnjohtajien kanssa varaston palvelun päivittäisestä onnistumisesta ja yhteistyön toimivuudesta omassa vuorossasi. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja ratkot haasteita sujuvasti myös paineen alla. Varastoalan prosessit ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja sinulla on aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä. Tunnet LEAN-menetelmän ja jatkuvan kehittämisen konseptin. Kokemus IMI ja SAP -varastonhallintajärjestelmistä ja niiden käytöstä katsotaan eduksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. alempi ammattikorkeakoulututkinto logistiikasta tai kaupalliselta alalta) ja pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja ammattitaitoisen tiimin tuen kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Varastopäällikkö Ville-Petteri Saari puh. 010 520 2021, to 2.1.2020 klo 13.00 - 15:00 ja pe 3.1.2020 klo 9:00 - 11:00.

Hae tehtävää viimeistään 10.1.2020 täyttämällä sähköinen hakemuslomake oheisen linkin kautta.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen.