(Poistunut julkaisusta)

Varaston Team Leader, Kotilaakso Oy (Akaa, Sotkia)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Kotilaakso Oy on tamperelainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1947. Yritys harjoittaa mm. siivoustuotteiden valmistusta, maahantuontia ja tukkukauppaa. Myyntitoimisto sijaitsee Tampereella Lakalaivassa ja tuotanto- ja varastotilat Akaan Sotkialla.

Haemme nyt asiakkaallemme työmäärän kasvaessa

VARASTON TEAM LEADERIÄ.

Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat myytävien tuotteiden valvonta, lukuisat eri varastotoiminnot, tiivis yhteydenpito myyjiin, esimiestehtävät sekä työn johtaminen ja organisointi sekä tarvittaessa olla mukana pakkaus-, kontinpurku- ja keräilytehtävissä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla:

  • logistiikka-alaan liittyvä koulutus ja hyvä varastotekninen osaaminen
  • mielellään aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä (katsotaan eduksi)
  • kyky viedä asioita eteenpäin ja luoda hyvää tekemisen henkeä työyhteisöön
  • sujuvat organisointi-, viestintä- ja it-taidot
  • halu oppia uutta ja kehittää toimintaa

Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työn hoitamista.

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle paikan menestyvän yrityksen ydintehtävässä, viihtyisän työyhteisön sekä haastavan ja monipuolisen toimenkuvan. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa määräaikaisena työsuhteena, mutta tässä on hyvä mahdollisuus myöhemmin pysyvään ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus perustuu alan TES:iin, mutta on neuvoteltavissa.

Tässä alan osaajalle hieno tilaisuus pitkäaikaiseen työmahdollisuuteen menestyvän perheyrityksen joukoissa!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 rekrytoinnissa avustava HR-konsultti Nina Koskinen, puh. 050 555 0392.