(Poistunut julkaisusta)

Varaston moniosaaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Jacomp Oy on vuonna 2008 perustettu vakavarainen ja kasvava yritys, joka maahantuo ja toimittaa eri teollisuudenalojen materiaaleja. Laajasta valikoimasta löytyvät materiaalit mallin- ja muotinvalmistukseen, komposiittiteollisuuteen, prototyyppivalmistukseen sekä lukuisten muiden teollisuuden alojen käyttöön. Myyntialue kattaa Suomen lisäksi Baltian maat. Uudet toimitilat sekä varasto sijaitsevat Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haemme Jacompille varaston moniosaajaa vastaamaan koko varaston ja logistiikan päivittäisestä toiminnasta. Työ on aluksi osa-aikainen, noin 20 tuntia viikossa, syksyllä mahdollisuus suurempiin viikkotunteihin. 

Varaston moniosaajana vastuullesi kuuluu varaston hallinta kuten toimitusten vastaanotto, purku sekä tuotteiden keruu tilausten mukaisesti ja niiden pakkaaminen sekä kuljetustilausten tilaaminen. Varaston kokonaisvaltaisen hallinnan lisäksi tehtäviisi kuuluvat mahdollisesti myös tilausten tekeminen järjestelmään, verkkokaupan hallinta sekä asiakaspalvelu.

Odotamme sinulta reipasta asennetta ja hyviä organisointitaitoja. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta sekä asiakaspalveluasennetta. Tehtävässä käytät trukkia päivittäin, joten aiempi kokemus trukilla ajosta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja erittäin monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä. Työaika on ihanteellinen arkipäivätyö. Tässä pienessä kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä pääset helposti vaikuttamaan omaan tekemiseen sekä yrityksen kehitykseen. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae jo tänään!

Hakea voit sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Pirita Haapanen p. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/