(Poistunut julkaisusta)

Varaston logistikko
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020


Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Mahdollistamme asiakkaan helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen yli 200 henkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 100 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastaa meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Etsimme Tampereelle Tuomi Logistiikka Oy:lle VARASTON LOGISTIKKOA.

Tehtävässä työskennellään Lahdesjärvellä sijaitsevalla keskusvarastolla. Työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanottoa, hyllytystä, keräilyä, pakkausta ja lähetystä modernissa varastoympäristössä.

Toivomme sinulta:
- Reipasta asennetta, huolellisuutta sekä tarkkaavaisuutta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- Tarvittaessa joustavuutta työvuorojen suhteen
- Eduksi katsomme kokemuksen ja koulutuksen logistiikka-alan tehtävistä sekä trukinajotaidon.

Avoinna on kaksi paikkaa, toinen on 20-36,75h/vko ja toinen on 0-36,75h/vko sopien hyvin esim. opiskelijalle. Työsuhde alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä perehdyttämisjaksolla ja jatkuu 30.9.2020 asti.

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinnat tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Anu Erkkilä 040 546 0862 tai anu.erkkila@manpowergroup.fi.