(Poistunut julkaisusta)

Varaston esimies logistiikkaan
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

SCM eli hankinta- ja toimitusketjun yksikköön Pitäjänmäelle haetaan

Varastoesimiestä logistiikkaan

vakituiseen työsuhteeseen vuoden 2018 syksyllä, aloitus sopimuksen mukaan.
Hankinta- ja toimitusketjuhallinta on hankinnasta, saatavuudesta, varastoinnista sekä toimituksista vastaava organisaatio. Se palvelee omien apteekkitoimipisteiden ja hyvinvoinnin erikoisliikeketjun Egon lisäksi terveydenhuoltoalan yritysasiakkaita, annosjakelua, omaa tuotantoa sekä verkkokauppaa. Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevassa logistiikkaosastolla työskentelee noin 35 työntekijää.

Etsimme nyt esimiestä vahvistamaan logistiikan organisaatiota.
Työtehtäviin kuuluvat esimiestehtävät logistiikan henkilöstön osalta.

Hakijalta edellytetään kokemusta esimiestyöskentelystä pientavara keräilykokemusta, varaston prosessien hallintaa, tiimityöskentelytaitoa, ennakkoluulotonta asennetta ja reipasta otetta työtehtäviä kohtaan sekä itseohjautuvuutta. Odotamme vastuullista päätöksentekokykyä ja halua ratkaista ongelmatilanteita. Olet nopea oppimaan, etkä vierasta työskentelyä paineen alla. Kokemus logistiikan kehityshankkeiden läpiviemisestä sekä varastoautomaatiotuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen työn, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden olla mukana alan nopeimmin kasvavassa liiketoiminnassa.

Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut ja näköalapaikan apteekkialalla.

Lisätietoja antaa logistiikkapäällikkö Kai Trast puh. 09 5420 4763
(4.-5.7.2018 klo 12-15). Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.7.2018 mennessä www.ya.fi-sivuston kautta.