(Poistunut julkaisusta)

Varastomyyjä, Värimiehet Vaasa
Go On Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2019
Värimiehet on vuonna 1988 perustettu maali- ja sisustusalan tukku- ja vähittäismyymälä. Varastosta löytyy myös metalli-, puu- ja betoniteollisuuden maalit ja pinnoitteet. Kattava valikoima laadukkaita tuotteita, oma maahantuonti sekä erinomainen palvelu mahdollistavat persoonallisimmatkin toteutukset. Suurin osa valikoimasta on saatavilla suoraan varastosta ilman pitkiä toimitusaikoja.

Etsimme Värimiehille VARASTOMYYJÄÄ Vaasan toimipisteelle kesäksi 2019.

Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä sekä tavaran vastaanottoa, purkamista, hyllytystä ja lastausta. Huolehdit osaltasi myös myymälän siisteydestä.

Työssä menestyäksesi odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja eduksi katsomme, mikäli olet ajanut trukkia aikaisemmin.

Tarjoamme kesätyöpaikan, jossa saat monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä huippu työkaverit. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsopimus on kokoaikainen.

Kiinnostuitko?
Haastattelut aloitamme toimistollamme jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi jo tänään! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoki-Vaasan HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.