(Poistunut julkaisusta)

Varastomyyjä, Ruukki Express Espoo
Ruukki Construction Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Haemme myymäläämme Ruukki Express Espooseen,

Varastomyyjää - hoitajaa

Varastomyyjänä vastaat varaston ylläpidosta, sekä omalta osaltasi myymälän toiminnasta.

Myymälämme Ruukki Express Espoo palvelee ammattirakentajia ja peltiseppiä Espoon Koskelossa. Päätuotteitamme ovat teräskelat, teräsprofiilit sekä muut katto- ja teräsrakentamisen tuotteet.

Varastomyyjänä tehtäviisi kuuluu, varaston täydennystilausten teko SAP järjestelmiä apuna käyttäen ja täten varastokierron nopeudesta huolehtiminen. Vastaat ja hoidat nimettyjä asiakkuuksia, myymälän toiminnoista vastaat palvelemalla myymälään tulevia asiakkaita.

Aktiivisella sekä määrätietoisella otteella yhdessä tiimin kanssa vastaat siitä, että yksikkö saavuttaa asetetut tavoitteet. Arvostamme kokemusta niin myyntityöstä, tietojärjestelmistä kuin varastohallinnasta. Tässä tehtävässä tarvitaan kykyä oppia uutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja paineen sietokykyä. Odotamme sinulta halua työskennellä alan johtavassa rakentamisen ratkaisuja tarjoavassa yhtiössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä monipuolisen työn energisessä tiimissä ja työterveyshuolto- liikunta- sekä lounasedut. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Myymäläpäällikkö Antti Salo, puh: 040 574 16 16, sähköposti: antti.salo@ruukki.com

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi Ruukin nettisivuilta http://www.ruukki.com/fin/työpaikat löytyvän linkin kautta viimeistään 31.01.2019.