(Poistunut julkaisusta)

Varastomyyjä, Kespet Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

KESPET Oy on vuonna 1977 perustettu kansainvälinen LVI- ja teollisuuseristys- ja rakennusalan ohutlevytuotteiden sekä näihin liittyvien asennustarvikkeiden ja käsityökalujen myynnin johtava yritys Suomessa. Kespetin omaan teolliseen valmistukseen kuuluvat peltipäällyste- ja alusrakennejärjestelmät, joiden lisäksi jälleenmyymme erilaisia teknisiä eristeitä, ohutlevyjä, työkaluja sekä asennustarvikkeita. Tarjoamme kokonaisvaltaista materiaalipalvelua erilaisiin eristyskohteisiin Suomessa ja ulkomailla.

Kespetin pääkonttori, tuotanto ja Keski-Suomen myyntiyksikkö sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä. Lisäksi yhtiöllä on Etelä-Suomessa Helsingissä varastomyyntiyksikkö ja nyt laajennamme toimintaamme avaamalla varastomyyntiyksikön myös Tampereelle. Operatiivinen toimintamme on ISO 9001:2015 ja ISO14001:2015 -johtamisjärjestelmien mukainen.

Haemme osaavaa, vastuullista ja tuloksentekokykyistä

VARASTOMYYJÄÄ TAMPEREELLE

Vastaat Kespetin uuden Tampereen varastomyyntiyksikön myynnistä ja asiakashankinnasta

Odotamme toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä LVI-alan kokemusta / koulutusta omaavaa henkilöä. Toimit luontevasti myös varastopalvelussa. Arvostamme myyntikokemusta. Tarjoamme työpaikan laadukkaan ja vahvan brändin omaavan yhtiön osana.

Kohtasivatko kysyntä ja tarjonta? Mikäli vastaat kyllä ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 23.9.2018 mennessä osoitteessa www.nordic.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalvelut, Saku Toikko, 0504325655, saku.toikko@nordic.fi

Lisätietoa yrityksestämme: www.kespet.fi