Varastomyyjä kesäksi K-Rauta Heinola
K-Rauta Heinola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

VARASTOMYYJÄ KESÄKSI HEINOLAN K-RAUTAAN (kokoaikainen)


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas varastomyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi Heinolan K-Raudassa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- reilun palkan
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi helmikuun aikana osoitteeseen jukka.laitinen@k-rauta.fi.
Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla touko- ja kesäkuu 2022.
Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 10. Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä tiedustelusi osoitteeseen: jukka.laitinen@k-rauta.fi.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot