Varastomyyjä kesäksi (20-37,5 h/vko) K-Rauta Alavus
K-Rauta Alavus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas varastomyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Alavudella on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme varastomyyjältä iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita, vähintään 18-vuoden ikää ja ajokorttia. Kokemuksesi trukin käytöstä, varastotehtävistä ja kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Meillä K-Rauta Alavudella työskentelet 12 hengen iloisessa porukassa.


K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajalla valikoimalla ja hyvällä palvelulla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit


Lähetä hakemuksesi 6.2.2022 mennessä osoitteeseen henrik.karjula@k-rauta.fi

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla toukokuu – elokuu. (kesto sovittavissa).

Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 6. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Henrik Karjula, puh 0443000300 tai henrik.karjula@k-rauta.fi


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta. 


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot