(Poistunut julkaisusta)

Varastomies (telinevarasto)
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2019

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.

Haemme Keravalle telinevarastoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Varastotyöntekijää

Odotamme hakijoilta työn onnistumisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia mm. fyysinen jaksaminen, oma-aloitteisuus ja joustavuus sekä vuorovaikutustaidot. Kykyä omaksua uusia työtehtäviä sekä hyvää asennetta. Työhön perehdytetään, mutta arvostamme aikaisempaa kokemusta esim. logistiikan alalta, telineasennuksesta, rakennusalalta jne. mutta ennen kaikkea arvostamme ahkeria, motivoituneita ja työtäpelkäämättömiä tekijöitä.

Työsuhde on pitkäaikainen, joten odotamme hakijalta sitoutumista ja halua oppia ja kasvaa yrityksen mukaisiin arvoihin. Työt alkavat heinäkuun lopussa. 

Jätä hakemuksesi pian ja kerro miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään. Tehtävän täytöllä on kiire, joten aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. Haku päättyy 30.6.2019 ja lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin 10-14 välisenä aikana Minna Savallampi p. 050 555 1073