(Poistunut julkaisusta)

Varasto/Metallityöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Haemme asiakasyritykseemme Jyväskylään varasto/metallityöntekijöitä tuotantotilojen muutosprojektiin.

Toivon Sinulta aikaisempaa kokemusta varastossa työskentelystä, trukinajotaitoa sekä kädentaitoja rakentamisen puolelta. Osaaminen voi olla koulun, työn tai harrastusten parissa hankittua. Tärkeää on, että työkalut pysyvät kädessäsi etkä säikähdä fyysistä työtä.

Kyseessä on projektiluontoinen työ ja aloitus on viimeistään huhtikuun aikana. Toivon sinulta myös joustavuutta työaikojen suhteen sekä valmiutta vuorotyöhön. Projektin arvioitu kesto on 4-8 viikkoa.

Olethan reippaalla asenteella varustettu, motivoitunut sekä Sinulla on oma-aloitteinen ote työntekoon. Jos olet lisäksi hyvä työkaveri ja arvostat hyvää työilmapiiriä saatat olla etsimämme henkilö!

Haethan pian, haastattelemme jo hakuajalla!

Lisätietoja: Sandra Häyrinen, Sandra.hayrinen@workpower.fi