(Poistunut julkaisusta)

Varastologistikan tiiminvetäjä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta ja varastotyöstä tiimivetäjän roolissa? Pidätkö itseäsi loistavat organisointitaidot, rautaisen kunnon ja timanttiset tietokone taidot omaavana tiimityöntekijänä? Hienoa, voit olla juuri etsimämme henkilö!


Etsimme VARASTOLOGISTIIKAN TIIMINVETÄJÄÄ asiakaskohteeseemme Valmet Automation Oy:lle Kajaaniin.

Haemme tiiminvetäjää, joka vastaa päivittäisestä toiminnasta ja tulee olemaan mukana kaikissa varastotyön vaiheissa kuten tavaran vastaanotossa, varastoinnissa, keräilyssä, inventoinnissa sekä lähetyksessä. Työssäsi myös organisoit ja kehität aktiivisesti tiimin toimintaa ja osallistut päivittäiseen asiakasyhteistyöhön. Varastoon saapuu ja sieltä lähetetään erilaista rahti tavaraa ympäri maailmaa ja tuletkin työssäsi käyttämään trukkia sekä erilaisia pientyökaluja. Käytät työssäsi myös erilaisia englanninkielisiä tietokone ohjelmia, huolehdit siisteydestä sekä työturvallisuudesta. Työaika on arkisin klo 7 -17 välillä ja työsuhde on kokoaikainen.


Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, erinomaisia IT-taitoja sekä kykyä perehtyä nopeasti erilaisiin uusiin järjestelmiin. Työotteesi on tarkka ja sinulla on erinomaiset ajanhallinta sekä organisointi kyvyt. Työtä tehdään ryhmässä ja teet tiivisti yhteistyötä ISS:n sekä asiakkaan kanssa joten sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutus, - sekä asiakaspalvelutaidot.  


Arvostamme aikaisempaa kokemusta varasto logistiikan parista, aiempaa kokemusta vastuullisista työtehtävistä sekä soveltuvaa alan koulusta. Sinulla on hyvä paineensietokyky etkä hätkähdä pienestä. Toivomme, että olet työhösi sitoutuva ja kunnianhimoinen. Katsomme eduksi työturvallisuuskortin sekä suomen ja englannin lisäksi muiden kielten osaamisen.

ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 25.10.2020. Haastattelut toteutetaan loka-marraskuun vaihteessa Kajaanissa. Työt alkavat joulukuussa 2020.

SS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -