(Poistunut julkaisusta)

Varasto/lähettämötyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Haemme asiakkaamme osaavaan joukkoon lisävahvistusta varasto/lähettämötyöntekijän muodossa. Työ on keikkaluonteista työtä kahdessa vuorossa.

Varasto/lähettämötyöntekijän tehtävässä oma-aloitteisuus, ripeys ja huolellisuus ovat työssä pärjäämisen kannalta ehdottomia ominaisuuksia, joita haemme. Osa dokumentaatiosta on englanniksi, joten kielitaidosta on etua. Toivomme aikaisempaa kokemusta työskentelystä varastolla tai lähettämössä sekä ymmärrystä FIFO-tavasta toimia, mutta asenne ratkaisee tässä toisinaan nopeatempoisessakin tehtävässä.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ pitää sisällään raskaidenkin kappaleiden siirtämistä. Tärkeintä on motivaatio oppia uutta ja tehdä työt hyvin!

Työssäsi hoidat niin kotimaan kuin ulkomaankin asiakaslähetyksiä, hyllytystä ja kuormien purkamista sekä vastaat osaltasi varaston siisteydestä.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 05.04.2020. Liitä hakemukseen myös CV. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, p. 040 687 2632.