(Poistunut julkaisusta)

Varastokoordinaattori
Saint-Gobain Weber

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Haemme Weberin Vantaan aluevarastolle

VARASTOKOORDINAATTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi ammattitaitoista tiimiämme.

Keskeisimmät työtehtäväsi ovat välitettyjen nimikkeiden kotiinkutsut sekä varastotasojen ylläpito ja hallinta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja, sillä olet päivittäin yhteydessä moniin eri sidosryhmiimme, kuten tavarantoimittajiin, myyntiin, asiakaspalveluun ja asiakkaisiin. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten hyvä englannin kielen taito on suomen kielen taidon lisäksi välttämätöntä. Tehtäviisi kuuluu myös kuljetuksien järjestäminen osaan kotiinkutsuista.

Arvostamme kokemusta SAP-järjestelmän käytöstä. Mikäli sinulla on hyvä asenne, olet oma-aloitteinen ja joustava, voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle turvallisen työympäristön, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä hyvän työporukan. Tehtävässä sovelletaan Rakennustuote- ja betoniteollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusketjupäällikkö Jouni Aalto p. 040 553 1673 ja varastopäällikkö Mika Laaksonen p. 040 505 6516.

Hae työpaikkaa lähettämällä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi.weber@saint-gobain.com ja merkitse sähköpostiin otsikoksi Varastokoordinaattori ja nimesi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.