(Poistunut julkaisusta)

Varastokoordinaattori Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme ilmailun parissa toimivalle asiakasyrityksellemme osaajaa nimikkeellä

VARASTOKOORDINAATTORI Tampereelle

Työtehtävät sisältävät monipuolisia varasto- ja toimistotehtäviä sekä toiminnanohjausjärjestelmän parissa toimimista. Lisäksi varastonpuolen perustehtävät kuten saapuvan ja lähtevän tavaran huolehtiminen sekä inventaariot ovat osa työtehtävääsi.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta tietoteknisistä töistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä työhön tarttuvaa asennetta. Toivomme että olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt sujuvan suomen kielen lisäksi kommunikoimaan tyydyttävästi englanniksi. Eduksi haussa katsotaan IFS- ja LTJ-osaaminen.

Työsuhde on vakituinen ja pitkäaikainen ja alkaa elo-syyskuun vaihteessa. Runsaasta viranomaisyhteistyöstä johtuen ennen työsuhteen alkua hakijoille suoritetaan perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys sekä huumausainetesti.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemus palkkatoiveineen tulemaan osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Varastokoordinaattori Tampereelle. Lisätietoja antaa konsulttimme Heidi Kärkkäinen, 0207414852 tai heidi.karkkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmään saapuneet hakemukset huomioidaan prosessissa.