(Poistunut julkaisusta)

Varastokeräilijöitä Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme kovalla asenteella töitä tekeviä varastotyöntekijöitä!

Pääasiallisena työnkuvana on varaston keräilytyöt äänikeräilynä. Kerättävät tuotteet ovat pääosin kevyitä. Työssä myös muita vaihtelevia varaston työtehtäviä, kuten vastaanottoa ja lähetystöitä. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, joustava ja hyvän työmotivaation omaavaa tiimipelaajaa. Työssä korostuvat huolellisuus ja numerotarkkuus.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa varastoalan kokemusta. Alan koulutus katsotaan eduksi. Trukinajotaito katostaan myös eduksi. Työhön järjestetään kattava perehdytys. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen vuoden 2018 loppupuolelle ja tarkoitus on jatkaa tämän jälkeenkin. Vakinaistuminen asiakkaan kirjoille mahdollinen. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työ on kokoaikainen 2-vuorotyö. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työtä tehdään asiakkaan varastolla Vantaan Hakkilassa. Palkkaus Kaupan TES.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Varastokeräilijöitä Vantaalle!”. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111 Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
6 kk, jatkuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.05.2018 mennessä.