(Poistunut julkaisusta)

Varastokerääjä
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Nautitko itsenäisestä, nopeatempoisesta työstä, jossa tarkkuus on kaikki kaikessa? Onko fyysinen työ sinun juttusi ja varastoympäristö toinen kotisi? SOL Henkilöstöpalvelut tarjoaa sinulle nyt loistavan mahdollisuuden, sillä haemme asiakasyritykseemme Hyvinkäälle

VARASTOKERÄÄJIÄ

Työhösi kuuluu keräilyä, pakkaamista, lavoitusta, lähetystä sekä muita yleisiä varastotehtäviä. Kokemus korkeakeräilystä ja trukilla ajamisesta katsotaan eduksesi, mutta halusi oppia uutta on ehdoton edellytys työstä nauttimiselle. Ei korkeanpaikankammoisille, työssä käytetään trukkipäätettä johon tehtävät tulevat ja sinne ne myös kuitataan. Kerääjä pakkaa tuotteet lähetysvalmiiksi. Työhön kuuluu myös inventointia. Suomen kielesi tulisi olla sujuvaa. Työskentelytyylisi on aktiivinen, oma-aloitteinen ja sitoudut laadukkaaseen työn jälkeen. Työaika sijoittuu kahteen vuoroon (aamuvuorot 6-14 ja iltavuorot 14-22, vuorot vuoroviikoin, työtä arkipäivisin) Työssä käsitellään LVI-, sähkö-, teollisuus- ja kylmätoimialojen tuotteita joten niiden tuntemus luetaan myös eduksesi.

Jos yllä mainittu kuulosti hyvältä, pystymme tarjoamaan sinulle mielenkiintoisen ja fyysisen työn mahtavassa asiakasyrityksessä. Jätä hakemuksesi meille pikaisesti ja liitä mukaan myös cv:si.

Palkkauksen maksamme kaupan varastoalan työehtosopimuksen mukaisesti ja työntekijöillä on mahdollisuus koeajan jälkeen päästä suoritteille.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on SOL -konsernin tytäryhtiö. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on sekä valtakunnallisesti, että paikallisesti toimivia yrityksiä. SOL Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.