Varastoharjoittelija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen? Haluatko viettää ikimuistoisen kesän, jonka aikana luot vahvan pohjan jatkotyöurallesi? Jos vastauksesi on kyllä, hae meille kesätöihin kesäkaudelle 2018.

Haemme nyt Tampereen Sähkölaitokselle kahta

VARASTOHARJOITTELIJAA

Energia-yksikköömme.

Varastoharjoittelijana osallistut monipuolisesti varastomme eri toimintoihin. Tehtäviisi kuuluvat tavaran vastaanotto ja hyllyttäminen, trukilla ajo sekä varaosatietojen etsiminen tietokannastamme. Toimit asiakaspalvelijan roolissa työntekijöidemme sekä yhteistyökumppaniemme suuntaan: lainaat ja luovutat työkaluja, varaosia ja tarvikkeita sekä selvität toimittajiltamme tarvikkeiden saatavuutta ja hintoja.

Odotamme sinulta teknisen alan opintoja, it-taitoja sekä B-ajokorttia. Arvostamme vastuullista ja aloitteellista työskentelyotetta, itseohjautuvuutta sekä asiakaspalveluhenkistä asennetta. Aikaisempi kokemus varastotehtävistä, trukinajotaito sekä työkalujen tekninen tuntemus edesauttavat työssä menestymistä. Toinen työsuhde alkaa huhti-toukokuussa ja toinen kesä-heinäkuussa, jatkuen loka-marraskuulle. Molempien työsuhteiden kesto on max. 5 kk.

Lisätietoja tehtävistä antavat tekninen ostaja Jutta Sipiläinen, jutta.sipilainen@sahkolaitos.fi sekä Opteamin seniorikonsultti Outi Kärkkäinen (p. 050 396 1138, soittoajat klo 15.00-16.30 torstaisin 8.2, 15.2 sekä 22.2). Toimitathan hakemuksesi Opteamin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 28.2.2018 mennessä.

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1103968
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere