Varastoharjoittelija jätevoimalaan
Vantaan Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haussa tulevaisuuden energiaosaaja!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa ja tulevaisuuden kiertotalouden ratkaisuja tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen ja koulutukset työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme kesäksi varastoharjoittelijaa jätevoimalaan ajalle 30.5.–31.8.2022. Kesätyötehtävässäsi huolehdit työkalujen ja varaosien luovutuksesta ja vastaanotosta sekä työkalujen pienimuotoisesta kunnostuksesta ja ylläpidät varaston järjestystä. Tarvittaessa huolehdit myös tavaroiden noudosta ja jakelusta voimalaitosten ulkopuolelle. Tehtävässäsi pääset myös osallistumaan jätevoimalan ja muiden tuotantolaitostemme kunnossapidon tarvikkeiden ja varaosien hankintaan sekä toimimaan yhteistyössä ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet esimerkiksi ammattikouluopiskelija varasto- tai logistiikkalinjalta tai korkeakouluopiskelija logistiikan tai talouden alalta sekä sinulla on ajokortti.
  • Työskentelet tarkasti, omatoimisesti ja huolellisesti.
  • Tietojärjestelmäosaaminen ja ostoprosessin perusteiden ymmärtäminen helpottavat tehtävässä menestymistä.

Lisätietoja tehtävästä saat varaston kärkimies Jukka Kaukopellolta puhelimitse 0400 739 158 tai sähköpostitse jukka.kaukopelto@vantaanenergia.fi.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 13.2.2022 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme kesätyötehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ps. Tutustu meihin työpaikkana ja työnantajana urasivuillamme sekä seuraathan meitä myös somekanavissamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548981
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa