(Poistunut julkaisusta)

Varastoesimies
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Oletko toiminnasta syttyvä varastoissa kokemusta kerryttänyt tekijä, jolla pysyvät useat langat käsissä? Hahmotatko helposti kokonaisuuksia ja ylläpidät hyvää fiilistä työpäivän aikana? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista, nimittäin Lem-Kem Oy etsii tiiminsä vahvistukseksi VARASTOESIMIESTÄ.

Hienoa kasvumatkaansa tekevä Lem-Kem Oy on vuonna 1985 perustettu perheyritys. He toimivat aurinkosähkön, valaistuksen, kiinteistöhoidon ja teollisuuden kunnossapidon tuotteiden parissa. Lem-Kem Oy:llä tärkeää on energia- ja kustannustehokkaan ratkaisun löytäminen kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Lem-Kem Oy toimii ympäri Suomen.

Varastoesimiehenä työpäiväsi täyttyvät monipuolisista työtehtävistä, ensin saatat olla tekemässä tuotteiden listauksia tai pelastussuunnitelmaa, ja yhtäkkiä löydätkin itsesi hyllyttämästä tai juttelemasta asiakkaiden kanssa. Sinun tehtäviisi kuuluu inventaarioiden organisointi, ostojen tekeminen, laatujärjestelmän kanssa työskentely sekä asiakkaiden ja edustajien kanssa työskentely. Päivittäisenä työkaluna sinulla tulee olemaan Jeeves -toiminnanohjausjärjestelmä. Esimiehenä sinä vastaat varastoprosesseista kokonaisuudessaan aina tuotteen tilaamisesta sen lähtemisestä asiakkaalle. Tässä tehtävässä sinulla tulee olemaan 3 alaista, joiden kanssa tulet työskentelemään tiiviisti.

Sinä olet monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä innostuva tekijä, jolle järjestelmällisyys ja siisteys ovat tärkeitä asioita. Sinulle kiire toimii enemmänkin työtä tehostavana tekijänä ja sinulta onnistuu monen asian hoitaminen samanaikaisesti. Sinulla on taito omaksua uusia asioita nopeasti ja olet innostunut kehittämään työtäsi tehokkaampaan suuntaan. Sinun työsi ei ole pelkkää numeronkäsittelyä, vaan osallistuminen käytännön työhön tulee olemaan olennainen osa päiviäsi.

Työsi sijaitsee Lahdessa, ja työaikasi tulee olemaan arkisin 8-16. Toivomme sinulta kuitenkin tarpeen tullen joustoa työajan suhteen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on alkuun kauttamme 6kk määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua Lem-Kem Oy:n kirjoille. Saat tehtävää varten perehdytyksen.

Tässä työssä sinun on mahdollista saada vastuuta ja vapautta työnkuvan muokkaamiseen juuri sinun näköiseksesi. Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin laitathan heti hakemusta tulemaan verkkosivuillamme. Haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi.