(Poistunut julkaisusta)

Varastoesimies
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja johtamiskokemusta omaavaa varastoesimiestä! Toimit yli kymmenen hengen tiimin työhön osallistuvana varaston ja kuljetuksen esimiehenä.
Odotamme sinulta
Haemme henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta niin varastoalalta kuin myös esimiestyöstä. Toivomme hakijoilta C-ajokorttia. Digipiirturi ja ammattipätevyys eivät edellytyksiä, sillä ne voidaan hankkia valitulle henkilölle työn ohessa. Työssä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hakemamme henkilö omaa positiivisen ja jämäkän otteen työntekoon. Työssä pärjääminen edellyttää selkeää esimiestyötä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työhön haetaan luotettavaa tiimipelaajaa, joka pystyy kiireen keskellä ottamaan vastuuta ja tuomaan jämptin otteen toimintaan. Jos työmotivaatiosi on huipussaan, luotat esimiesmiesosaamiseesi sekä muut aiemmat kriteerit kuulostavat sinua kuvaavilta, saatat olla hakemamme henkilö!
Muut tiedot
Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työ on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde. Tavoitteena on vakinaistuminen asiakasyrityksemme palkkalistoille toistaiseksi voimassaolevana työsuhteena. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Helsingissä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi merkitse kiinnostavaksi paikka " Varastoesimies", lisää hakemukseen mukaan palkkatoiveesi ja CV. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 Helsingin HR -koordinaattorit p. 0403075100 tai helsinki@vmp.fi
Kesto
4 kk, vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 02.03.2018 mennessä.