(Poistunut julkaisusta)

Varastoduunari, Vihti
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Etsimme asiakasyrityksellemme kovan luokan duunareita vaihteleviin varastotöihin Vihtiin. Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Hakemamme tekijä haluaa tehdä Oikeita Töitä ja viihtyy raskaan työn parissa. Työtehtäviin kuuluu lajittelua, vastaanottoa, hyllytystä ja muita varastoympäristön työtehtäviä rakennusteollisuuden terästuotteiden parissa. Rauta liikkuu ja rokki soi eikä muutamaa pölyhiukkasta saa pelätä.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä kappaletavaran virkaa toimittavat erilaiset rakennusteollisuuden raskaat teline- ja muottitarvikkeet. Aikaisempi kokemus ei ole oleellista, vaan asenne ja työn tekemisen laatu. Työtä tehdään ulkohalleissa, joten kesällä saat nauttia raittiista ilmasta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työpaikan sijainnin johdosta oma auto/moottoripyörä on suotavaa olla. 

Edellytämme:

  • Kovan luokan asennetta ja ammattitaitoa työntekoon
  • Joustavuutta työaikojen suhteen
  • Säänkestävyyttä
  • Suomenkielen sujuvaa osaamista

 

 Tarjoamme:

  • Asianmukaisen (TES) korvauksen työstä
  • Mahdollisuutta pitkään työsuhteeseen
  • Vaihtelevia työtehtäviä
  • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso

050 415 2893
mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/


 

"Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. "