(Poistunut julkaisusta)

Varastoapulainen
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme asiakkaallemme Vantaalle osa-aikaista varastoapulaista!

Työnkuva on hyvin monipuolinen ja tarjoaa mahdollisuuden opetella paljon uusia asioita. Työtehtäviin kuuluu varaston eri tehtäviin osallistumista sekä niissä avustamista, kuten lastausta, purkamista sekä tavaran vastaanottoa. Tämän lisäksi työssä pääsee aika ajoin avustamaan yrityksen työmaille, joten maisematkin vaihtuvat välillä.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi henkilölle, joka kaipailee kokemusta varastohommista ja haluaa kurkistaa myös rakennusalalle samalla. Töitä tehdään arkipäivisin ja hommia on tarjolla vaihtelevasti viikkotasolla. Hyvälle tekijälle mahdollisesti myöhemmin jopa täydet tunnit tarjolla!

Työssä pärjää henkilö, joka on oppimiskykyinen ja valmis tarttumaan haasteisiin. B-ajo-oikeus tulisi olla, jotta pääsee liikkumaan varaston ja työmaiden välillä. Trukkitaidon luemme eduksi, mutta voimme sen myös opettaa. Työturvakortti tulisi olla suoritettuna ennen töiden alkua, jos sitä ei valmiiksi vielä ole.

Käsittelemme hakemuksia läpi hakuajan ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemusta tulemaan. Lisätietoja saat tarvittaessa arkisin 9-15 Saija Hirvoselta numerosta 0447453257