(Poistunut julkaisusta)

Varastoapulainen, Suomen Kulutusosa Oy (Lempäälä)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Suomen Kulutusosa Oy on kotimainen, korkealaatuinen kulutus- ja varaosien maahantuoja. Yritys sijaitsee Lempäälässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Laadukkaat tuotteet lähtevät nopeasti ja ketterästi Lempäälästä kohti asiakkaita, ympäri Suomen. Hyvä asiakaspalvelu on yrityksen tunnusmerkki. 

Yrityksen tasaisen varman kasvun myötä etsimme heille nyt

VARASTOAPULAISTA

määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi.

Oletko varastoapulaisen työstä kiinnostunut, kesätyö vielä saamatta? Etsimme nyt Sinua ahkera ja tunnollinen, varastoalasta motivoitunut tekijä tiimiimme pakkaamaan, lähettämään ja vastaanottamaan tavaraa sekä hyllyttämään ja avustamaan varastotyöntekijöitä.

Omaat hyvän asenteen lisäksi kenties hieman varastoalan kokemusta. Kokemus ei kuitenkaan ole edellytys, vaan kyky toimia vastuullisesti ja hoitaa omat tehtävät tunnollisesti ja reippaasti!

Kokemus trukilla ajosta katsotaan eduksi.

Työ on kokoaikainen päivätyö, työaika klo 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta asiakkaamme toivoo, että sinusta olisi tarpeen tullen pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti CV:n kera osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja voit kysyä soittamalla myyntikonsultti Minna Kotilaiselle arkisin klo 9-12, p. 044 740 4501.

Tervetuloa töihin!