(Poistunut julkaisusta)

Varastoapulainen Ravelastille Hyvinkäälle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018Työn kuvaus:
  Ravelast Oy:n ( ent. Polymer Componet Finland Oy) Hyvinkään yksikkö valmistaa ruisku- ja muottipuristimilla sarjatuotteita kumista sekä ruiskuvalukoneella muovituotteita. Tuotteet voivat olla joko täysin polymeeristä valmistettuja tai polymeeri-metallihybridirakenteita.
 
Haemme asiakkaallemme Ravelast Oy:lle aputyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn kesto on vähintään 6 viikkoa ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa.
 
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tehtävät kokeneen ammattimiehen apuna, mm. tavaroiden siirtoa ja hyllytystä sekä mahdollisesti metallinkatkaisua. Olet reipas ja  oma-aloitteinen sekä  tottunut työskentelemään erilaisten työkalujen kanssa. Trukilla ajotaito on välttämätön, käytössä vastapainotrukkeja ja pinoamisvaunuja. Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Tarjolla on työ mukavassa ja rennossa porukassa. Hae tehtävään mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaina ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae sitä oheisen linkin kautta kuitenkin viimeistään 17.8.2018. liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Anita Fokin p. 040 6326465 tai anita.fokin@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Aputyöntekijä


Sijainti:  Hyvinkää


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anita Fokin, 040 6326465


Toimipaikka:  Hyvinkää