(Poistunut julkaisusta)

Varastoapulainen, kesätyö (Akaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Asiakkaamme on kodinhoitotuotteiden valmistusta, maahantuontia ja tukkukauppaa harjoittava perinteikäs perheyritys.  

Haemme nyt asiakkaallemme pikaisella aikataululla

VARASTOAPULAISTA

kesän ajaksi.

Työ on pääosin konttien purkua, hyllyttämistä ja tuotannon aputyötehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tarkka ja itsenäinen työote, hyvä fyysinen kunto ja reipas asenne työntekoa kohtaan! Kohde sijaitsee Akaan läheisyydessä, joten oma auto tai auton käyttömahdollisuus helpottaa työssä kulkemista. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat elokuun loppuun. Hyvällä tekijällä on kuitenkin mahdollisuus keikkatöihin myös jatkossa! Palkkaus TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta jo tänään! Lisätietoja saat soittamalla rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.