(Poistunut julkaisusta)

Varastoalan työntekijöitä useisiin teollisuusyrityksiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme useille kansainvälisille ja kotimaisille arvostetuille teollisuuden alan yrityksille varastohenkilöitä monipuolisiin ja mielenkiintoisiin varastotehtäviin. Töitä tehdään eri vuoroissa ja töiden kestot riippuvat työntekijän mahdollisuudesta sitoutua työhön.

Haemme useita henkilöitä eri teollisuuden alan yrityksiin varastoalan osaajia trukkikuskeista osastojärjestelijöihin. Töitä tehdään valmistavan teollisuuden tehtaissa ja toimipisteissä monissa eri vuoromalleissa työntekijän mahdollisuuksien mukaan. Töiden kestot vaihtelevat muutamista kuukausista aina toistaiseksi voimassa oleviin.

Toivomme hakijoilta alakohtaista työkokemusta varaston ja logistiikan saralta, sekä aikaisempi ammatillinen kokemus valmistavasta teollisuudesta katsotaan eduksi, kuten metalli-, rakennus- ja kemianteollisuudesta. Olitpa sitten alalla uraansa aloitteleva tai alan parkkiintunut ammattilainen niin katsomme ammattitaitoasi ja kykyjäsi vastaavia töitä.

Haku suoritetaan avoimena koko pääkaupunkiseudulle lähikunnat mukaan lukien lähikunnat Kirkkonummesta Sipooseen. Koska pyrimme kartoittamaan potentiaalisille hakijoille mahdollisuuksia sopivien työmatkojen päästä ja tekijälle parhaiten sopivia työvuoromalleja. Ilmoitathan hakemuksessasi mihin vuoroihin omaa pääsääntöisesti valmiuden ja miten pitkäkestoista työtä olet hakemassa.

Palkkaus noudattaa palkkaavan yrityksen palkkalinjausta ja henkilön osaamistasoa tehtävään. Osassa yrityksistä on myös paikallisia sopimuksia ja erilaisia etuisuuksia kuntosaleista liikuntaseteleihin.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat tietää enemmän mahdollisesti sinulle hyvistä työpaikoista, niin haethan hakuun saman tien, koska parhaat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat helpoiten sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Edellytykset työnsaannille: Hyvä asenne, Halu kehittyä