(Poistunut julkaisusta)

Varastoalan osaajia Jyväskylään
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2020

Etsimme useammalle asiakasyrityksellemme nyt

LOGISTIIKKA- JA VARASTOALAN OSAAJIA

eri pituisiin, kokopäiväisiin työsuhteisiin nopeasti kasvavaan tarpeeseen.

Työtehtäväsi sisältävät mm. tavaroiden keräilyä, tarkastusta, hyllytystä, kuormien tekoa, pakkausta ja lähetystä sekä saapuneen tavaran järjestelyä. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamu- ja päivävuorossa, mutta myös 2-vuorotyönä.

Arvostamme aiempaa kokemusta alalta tai vastaavista tehtävistä sekä trukin- ja nosturinajotaitoa, mutta tärkeintä meille on kiinnostuksesi ja motivaatiosi työn tekemiseen ja uuden oppimiseen. Suuremmissa varastoissa työt vaativat oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä, sekä rohkeutta raskaiden kappaleiden käsittelyyn. Arvostamme lisäksi erilaisten varastojärjestelmien käyttötaitoa.

Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla ja asiakasyritykset sijaitsevat pääsääntöisesti Jyväskylän alueella. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksissämme, joissa pääset kehittämään osaamistasi ja tekemään monipuolisesti vastuullisia ja haastavia tehtäviä.

Kerro meille hakemuksessasi tarkemmin osaamisestasi ja millä kaikilla alueilla haluaisit työskennellä. Toivomme hakemustasi viimeistään 6.11.2020, mutta aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla. Jätä siis hakemuksesi mahdollisimman pian http://go-on.likeit.fi/apply/14880752 kautta, niin katsotaan, mitä meillä voisi olla Sinulle tarjota!

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Jyväskylän Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.