(Poistunut julkaisusta)

varasto- / tuotantotyöntekijä
Pirkanmaan Levytyö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Asiakasyrityksemme Pirkanmaan Levytyö on metalliteollisuuden alihankintaan erikoistunut pitkän linjan perheyritys. Yritys valmistaa levy- ja hitsausrakenteita koneistettuina ja pintakäsiteltynä asiakkaiden monipuolisiin ja vaativiin tarpeisiin. Voit tutustua yrityksen toimintaan tarkemmin: www.pirkanmaanlevytyo.fi.

Etsimme asiakkaallemme Pirkanmaan Levytyö Oy:lle Tampereen Hervannan alueelle (Rusko)

VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää monipuolisia tehtäviä varastolla mm. lähettämö ja tuotannossa mm. kokoonpanoa.

Odotamme Sinulta:
• Reipasta työotetta
• Valmiutta ajoittaiseen 2-vuorotyöhön

Eduksesi katsotaan:
• Trukkikortti
• Kokemus metallituotannossa tai varastossa työskentelystä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisten joukossa. Palkkauksesi muodostuu teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti. Työskentely tapahtuu tällä hetkellä päivävuorossa, mutta valmius mahdolliseen 2-vuorotyöhön tulee löytyä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti! Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952 arkisin klo 8-16.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.