(Poistunut julkaisusta)

Varasto-/Tuotantotyöntekijä
Semko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme Semko Oy:lle oppimiskykyistä ja hyvän työmoraalin omaavaa henkilöä, joka tulee työskentelemään varastotyöntekijänä sekä osallistuu myös tuotannon eri työtehtäviin. Nyt sinulla on mahdollisuus työtehtävään, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään omaa osaamistasi.

Tulet työskentelemään varaston- sekä tuotannon eri työtehtävissä. Työhön suoritetaan kattava perehdytys ja osaamisesi kartuttua saat mahdollisuuden työskennellä vaihtelevissa työtehtävissä ja kehittyä alan moniosaajaksi.

Hakijalta toivomme kiinnostusta niin varastoalaan kuin tuotantoon. Sinulta tulee löytyä oma-aloitteisuutta, kykyä oppia ja omaksua uutta sekä hyvää asennetta työntekoon.

Alaan sopiva koulutus ja työkokemus katsotaan eduksesi. Sinun ei tarvitse olla täysin valmis ammattilainen, vaan asenne ratkaisee. Työn vaativuuden vuoksi hakijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto.

Tarjoamme sinulle hyvän ja kannustavan työilmapiirin, kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä alan rautaisten ammattilaisten kanssa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, joten sinulla tulee olla vuorotyövalmius. Työ alkaa määräaikaisella työsuhteella Barona Oy:n kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä Semkolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Salmi Puh. 0504412139 arkisin kello 8.00 - 16.00 välillä.