(Poistunut julkaisusta)

Varasto-/tuotantotyöntekijä tekstiiliteollisuuteen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta varasto-/tuotantotyöntekijää tekstiilituotantoon.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa varastolla keräily ja tilausten vastaanottaminen ja lähetys, sekä logojen painatus merkkaamolla sekä muita tuotantoon liittyviä työtehtäviä. Saat perehdytyksen työtehtäviin, joten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. 

Toivomme hakijalta:

  • valmiutta 2-vuorotyöhön
  • reipasta ja vastuullista asennetta

Työ alkaa lokakuun aikana ja työtä on tarjolla muutamaksi kuukaudeksi, aina talvisesongin loppuun saakka. Hyvällä työntekijällä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen ja myöhempiin sesonkitöihin.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Yhteyspäällikkö Miikka, p. 050 471 0788

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!